Olivier, 7 jaarVia google vind je genoeg aanbieders die al gauw grote bedragen in rekening brengen. Daarbij weet je vooraf nooit of het wel gaat helpen.

Olivier had grote angsten in huis en ook tijdens zijn slaap. Hij had daarnaast problemen bij het aankleden (te strakke of te losse kleding, het was nooit goed), hij kwam vaak overprikkeld en boos thuis uit school. Iedere middag was het weer spannend hoe zijn humeur zou zijn. Dit kon door iets heel simpels totaal omslaan. Deze problemen zijn vanaf toen Olivier een jaar of 3 was zichtbaar geworden voor ons. We hebben van alles geprobeerd maar een oplossing was slechts tijdelijk of werkte helemaal niet.

Marloes is recht voor haar raap en confronteerde Olivier met zijn gedrag en daarnaast ons met onze houding richting hem. Door de behandelingen merkten wij direct meer rust bij Olivier zonder dat we in onze eigen aanpak ook maar iets hadden veranderd. Marloes heeft rust gebracht in Olivier en daardoor ook in ons gezin. Wij waren ten einde raad, dat heeft ons doen besluiten om voor Marloes te kiezen. Dit ook omdat ze een niet goed geld terug garantie aanbiedt en we niet het zoveelste traject wilde proberen wat voor ons toch niets op ging leveren.

 We zijn heel erg blij met het resultaat. We hebben een totaal ander kind nu!