De Marloes-Methode

In de afgelopen jaren heb ik veel gezinnen, jongeren en volwassenen geholpen met gedragsproblemen. Gaande weg is deze methode ontstaan. Telkens beter vormgegeven en bijgespijkerd door de lessen uit de praktijk. Inmiddels werkt de methode super voor alle problemen binnen gezinnen en persoonlijk vlak. Op basis van ervaring kan ik garanderen dat het probleem binnen 6 weken drastisch is verminderd.

Mijn methode focust op het gezin en het individu. Via behandelingen verwijder ik de negatieve energie uit het systeem van de mens. Hierdoor kom je in verbinding met jezelf waardoor er ruimte is voor rust, vrolijkheid en toegankelijkheid.
Ik werk aan bewustwording, gedrag en vertrouwen. Geef praktische handvaten hoe met situaties en gedachtes om te gaan. Dagelijks hebben we contact via de dagboek-app waarmee we intensief in verbinding staan.

De Marloes-Methode

In de afgelopen jaren heb ik veel gezinnen, jongeren en volwassenen geholpen met gedragsproblemen. Gaande weg is deze methode ontstaan. Telkens beter vormgegeven en bijgespijkerd door de lessen uit de praktijk. Inmiddels werkt de methode super voor alle problemen binnen gezinnen en persoonlijk vlak. Op basis van ervaring kan ik garanderen dat het probleem binnen 6 weken drastisch is verminderd.

Mijn methode focust op het gezin en het individu. Via behandelingen verwijder ik de negatieve energie uit het systeem van de mens. Hierdoor kom je in verbinding met jezelf waardoor er ruimte is voor rust, vrolijkheid en toegankelijkheid.
Ik werk aan bewustwording, gedrag en vertrouwen. Geef praktische handvaten hoe met situaties en gedachtes om te gaan. Dagelijks hebben we contact via de dagboek-app waarmee we intensief in verbinding staan.

1. Gratis intake gesprek

We starten met een gratis intake gesprek. We maken kennis en bespreken uitgebreid jullie probleem. We kijken of de methode aansluit en er een wederzijdse klik is. Daarna hebben jullie de tijd om te besluiten of jullie met het traject willen starten.

2. Eerste consult en behandeling in de praktijk

Tijdens het eerste consult gaan we dieper op de problemen in. We bespreken direct de handvatten die jullie meekrijgen hoe anders om te gaan met het gedrag. Ook laat ik jullie kennismaken met de dagboek-app waarmee we intensief verslag doen van de dag en ik jullie dagelijks feedback zal geven.

Met mijn handen maak ik contact met de lichaamsenergie van jullie kind. Tijdens de behandeling hef ik innerlijke blokkades op en voer ze af. Dit duurt ongeveer een half uurtje. We sluiten het consult af met een duidelijk actie plan inclusief nieuwe handvatten. Zodat je duidelijk weet wat er van je verwacht wordt. Met een nieuwe aanpak verlaat je de praktijk.

Dagboekapp De Marloes Methode

3. Dagelijks contact en feedback via de dagboekapp

6 weken dagelijks feedback in het dagboek. Dit is niet live.
Een keer per dag reageer ik en neem ik alles door.

4. Wekelijks online consult + behandeling

De aankomende drie weken is het consult in de praktijk voor evaluatie en behandeling. De laatste twee weken van de methode verlopen via online afspraken.