De Marloes-Methode

In de afgelopen jaren heb ik veel gezinnen geholpen met gedragsproblemen. Gaande weg is deze methode ontstaan. Telkens beter vormgegeven en bijgespijkerd door de lessen uit de praktijk. Inmiddels werkt de methode super voor alle problemen binnen gezinnen. Op basis van ervaring kan ik garanderen dat jullie probleem binnen 24 dagen drastisch is verminderd.

Mijn methode focust op kind en gezin. Bij kinderen hef ik de innerlijke blokkades op via een behandeling waardoor het kind weer rustiger, vrolijker en toegankelijker wordt. In het gezin werk ik aan bewustwording, gedrag en vertrouwen. Ik geef jullie praktische handvaten hoe jullie met de situatie om moeten gaan. Ik begeleid jullie dagelijks via mijn dagboek-app waarmee we in verbinding staan.

De Marloes-Methode

In de afgelopen jaren heb ik veel gezinnen geholpen met gedragsproblemen. Gaande weg is deze methode ontstaan. Telkens beter vormgegeven en bijgespijkerd door de lessen uit de praktijk. Inmiddels werkt de methode super voor alle problemen binnen gezinnen. Op basis van ervaring kan ik garanderen dat jullie probleem binnen 24 dagen drastisch is verminderd.

Mijn methode focust op kind en gezin. Bij kinderen hef ik de innerlijke blokkades op via een behandeling waardoor het kind weer rustiger, vrolijker en toegankelijker wordt. In het gezin werk ik aan bewustwording, gedrag en vertrouwen. Ik geef jullie praktische handvaten hoe jullie met de situatie om moeten gaan. Ik begeleid jullie dagelijks via mijn dagboek-app waarmee we in verbinding staan.

1. Gratis intake gesprek

We starten met een gratis intake gesprek. We maken kennis en bespreken uitgebreid jullie probleem. We kijken of de methode aansluit en er een wederzijdse klik is. Daarna hebben jullie de tijd hebben om te besluiten of jullie met het traject willen starten.

2. Eerste consult en behandeling in de praktijk

Tijdens het eerste consult gaan we dieper op de problemen in. We bespreken direct de handvatten die jullie meekrijgen hoe anders om te gaan met het gedrag. Ook laat ik jullie kennismaken met de dagboek-app waarmee we intensief verslag doen van de dag en ik jullie dagelijks feedback zal geven.

Met mijn handen maak ik contact met de lichaamsenergie van jullie kind. Tijdens de behandeling hef ik innerlijke blokkades op en voer ze af. Dit duurt ongeveer een half uurtje. We sluiten het consult af met een duidelijk actie plan inclusief nieuwe handvatten. Zodat je duidelijk weet wat er van je verwacht wordt. Met een nieuwe aanpak verlaat je de praktijk.

3. Dagelijks contact en feedback via de dagboekapp

21 dagen dagelijks feedback in het dagboek. Dit is niet live.
Een keer per dag reageer ik en neem ik alles door.

Dagboekapp De Marloes Methode

4. Wekelijks online consult + behandeling

Na een week hebben we het eerste online consult. Hierna hebben we wekelijks online contact en evalueren we en stuur ik waar nodig bij met nieuwe handvatten.