Jongen, 3 jaar – Onze zoon Luuk van 3 jaar had al ongeveer een jaar last van woedeaanvallen, niet luisteren en hij at ‘s avonds haast nooit. Ook ging fruit er sinds een paar maanden niet meer in.

We waren op vakantie en Luuk had zoveel woedeaanvallen dat we toen inzagen dat we hulp moesten gaan zoeken anders gingen we er zelf aan onderdoor. We wisten ons geen raad meer met zijn gedrag.

We hebben de hulp van Marloes ingeschakeld. Het was erg pittig in het begin maar we hebben veel geleerd. Luuk had de regie in handen en wij hadden het niet door. We hebben geleerd dat we consequent moeten zijn en Luuk minder ruimte moeten geven. We moeten duidelijker zijn. Hem duidelijk vertellen wat we gaan doen en wat er van hem verwacht wordt.

Wekelijks kregen we via videochatten adviezen van Marloes en konden we ons verhaal kwijt. Dit hebben we als zeer prettig ervaren.

Ook stuurden we Marloes filmpjes als Luuk niet wilde eten of woedeaanvallen had. Dan gaf Marloes ons advies hoe we dit aan konden pakken.

We zijn Marloes erg dankbaar voor alles. Luuk eet weer, heeft geen woedeaanvallen meer gehad en heeft meer rust. We hebben een heel ander kind terug en we zijn zelf ook veranderd en zekerder geworden.
Dit dankzij de hulp van Marloes!