Jongen, 6 jaar – Voordat we tot actie overgingen met Marloes vonden we het lastig inschatten of het echt effect zou hebben. Moesten we wel beginnen aan dit intensieve traject. Doe je er goed aan en haal je niet te veel overhoop in zo’n koppie. Voor ons was onze zoon nu eenmaal onze zoon die behoorlijk last had van veel boze buien. Sinds een tijdje kwam daarbij dat ie vertelde dat ie vreemde jongens zag. Dat anderen deze niet konden zien. Deze jongens waren niet fijn, en altijd boos vertelde die. Ze waren niet lief en aardig.

We wilden oplossen dat hij vaak afwezig was, heel snel opvliegerig was en er behoorlijke heftige woorden voor zijn leeftijd uit kwamen. Maar het aller belangrijkste wilde we natuurlijk dat onze zoon geen last meer zou hebben van deze jongens.

Onze ervaring met Marloes is dat ze snel tot de kern van het probleem kwam. Heel oplossingsgericht te werk gaat en er niet omheen draait.

We merkte dat onze zoon heel rustig werd van de behandelingen van Marloes. Het afwijkende gedrag van hem kwam ook met name door de beïnvloeding van deze jongens.

We hebben zelf handvaten gekregen om het gedrag te begeleiden. Maar vooral heeft Marloes met haar gaven ervoor gezorgd dat de jongens weg zijn. Door een behandeling in ons huis zijn de jongens definitief weg. Het gedrag en rust in zijn hoofd is helemaal terug. Natuurlijk zit een groot deel in de relatie met je kinderen, maar daar kan je aan werken.

We zouden tegen andere ouders willen zeggen, bij twijfel gewoon actie ondernemen, je wordt er nooit slechter op. Ook al lijkt iets niet echt een gedragsprobleem maar een karaktereigenschap. Ik weet dat Marloes een enorm positief verschil maakt.