Moeder 35 jaar en dochter 7 jaar- Vijf jaar geleden ben ik met mijn dochter bij Marloes geweest, zij heeft ons toen heel goed en fijn geholpen.
De laatste tijd heb ik lang getwijfeld om weer terug te gaan naar Marloes maar ik merkte dat mijn dochter ergens mee zat.
Ze kwam dagelijks wel 10 keer naar mij en anderen toe met dat ze mama mist en ze wilde de gehele dag knuffelen en gezien worden.
Ze was ook erg moe en niet zichzelf. Ze beet/sabbelde op kleding en knuffels, iets wat ze voorheen nooit deed.

Ik had al een tijdje gezondheidsklachten dus ik bedacht me steeds dat het daar mee te maken zou hebben, dus als ik beter zou zijn dat het dan wel opgelost zou zijn.
Maar dat werd niet beter en het duurde echt te lang. Na lang nadenken toch Marloes gebeld, zij gaf meteen aan dit verhaal te begrijpen en dat ze ons kon helpen.
Ik kon de week erop terecht, we zouden eerst alleen mij behandelen, maar na één afspraak voelde Marloes al aan dat mijn dochter mee moest komen.

Mijn dochter wilde niet naar deze afspraak en vond het allemaal spannend. Maar na één afspraak, zo bijzonder! Ze was heel anders en rustiger, ze was weer hoe ik haar ken, ze sprak zelfs uit: Mam, ik ben weer normaal!
Wat fijn om te horen en zien hoe zij weer helemaal opvrolijkt. Dit gebeurde bij mij ook! Ik ben van mijn klachten af en mocht er weer iets zijn dan weet ik wat ik moet doen.
We hebben echt stappen gemaakt!

Ik ben zo blij dat ik Marloes tóch gebeld heb. Ze heeft ons echt geholpen. Ik zou de behandelingen bij Marloes zeker aanraden.