Luuk, 2 jaar – is een echte lieve schat met zijn mooie blonde haren en guitige oogjes. Al meteen na de geboorte van Luuk wisten we dat wij nu een andere baby hadden als onze dochter. Luuk vertoonde tekenen van onrust. Sliep niet lekker en was vooral in de nachten heel bang.
We hebben echt van alles geprobeerd. Van hangmat in de box tot lekkere kalmerende geurtjes in de nacht. Osteopaat en zelfs het huis is meermaals gereinigd. Dat bood wel even een bepaalde vorm van verlichting. Zeker omdat we het ook zo graag wilde dat dit soelaas bood. Maar het was steeds niet de echte oplossing.

Uiteindelijk begon het echt zijn tol te eisen. Moeder thuis met overspannen klachten en vader op zijn tenen. We sliepen al 2 jaar niet meer fatsoenlijk want Luuk lag bij ons in bed zodat we nog iets van nachtrust konden pakken. Uiteindelijk kwamen we via een tante bij Marloes terecht. En we zijn ze beide ontzettend dankbaar. We voelden ons meteen gehoord bij Marloes en je voelde ook de power.

Het was een bijzondere intake waar we goed op terug kijken. Luuk veranderde daarna met de dag. Hij liet meer rust zien en heeft zelfs de eerste nacht meteen in zijn eigen bed geslapen! Hij was heus een aantal keren wakker en de eerste week was pittig maar door onze volhardendheid en de super tips van Marloes tijdens ons traject hebben we een andere Luuk. Luuk is ook minder onzeker geworden en is zijn eigen ik meer gaan laten zien. Marloes is iedere dag bereikbaar en dat hadden we in het begin echt nodig. Je voelt je nogmaals zo gehoord dat is zo ontzettend fijn.

Nu beleven we ons leven anders. Luuk is nog steeds een drukke kerel en kan nog steeds heel boos worden. Als een soort fluitketel die stoom af moet blazen. Maar ook dat is nu te handelen. Marloes laat je voelen dat het echt goed komt. En dat is het ook gekomen. We maken weer gezinsuitjes en voelen ons als partners weer krachtig en een team.

Marloes heel hartelijk bedankt!
Nick en Marloes