Man, 38 jaar Hoofdprobleem voor mijn bezoek aan Marloes was het feit dat ik onzeker in mijn schoenen stond op bepaalde gebieden.  Moeite had met omgang van onze kinderen en mezelf nooit op de eerste plek zetten. Te veel rekening houden met gevoelens van anderen. Dit speelde denk ik al heel mijn leven.

We kwamen erachter dat ik eigenlijk niet in verbinding stond met mijn hart. Ik zat veel te veel in mijn hoofd te ratelen, en kon mijn gedachtes niet bolwerken. Gaandeweg het traject, leerde ik mijn gevoel te vertrouwen, en daardoor hoefde ik niet alles kapot te rationaliseren. Een belangrijk leerpunt vond ik dat negatieve energie van anderen, een negatieve wissel trokken op mijn gemoedstoestand. Nu heb ik dat leren herkennen en kunnen terug parkeren. Waardoor het mij veel minder raakt. Door al deze dingen kan ik veel daadkrachtiger optreden voor mezelf, maar ook naar anderen. Ik ben veel rustiger en kan nu veel beter mezelf zijn. Heb er bergen vertrouwen voor terug gekregen.

Marloes werkt heel erg open, is duidelijk, en geeft wat je op dat moment nodig hebt. Ze heeft respect voor je gevoel en dat werkt heel prettig.