Toen ik met mijn hulpvraag bij Marloes kwam, was ik op zoek naar ritme in mijn leefpatroon. Ik was
voordat ik bij Marloes startte, naar de dokter geweest voor mijn vermoeidheid. Aangezien ik een ziekte heb waarin vermoeidheid een van de klachten is, was dit de voornaamste reden. Na onderzoeken bleek het niet daaraan te liggen. Echter bleek het probleem al te spelen sinds de geboorte van onze dochter. Ze had namelijk slaapproblemen. Doorslapen stond niet in haar woordenboek. Er waren wel eens tijden dat ze doorsliep maar na een tijdje was er altijd wel weer iets.

Via via kwam ik bij Marloes. Ik had eerder op facebook de vraag gesteld voor een leefstijlcoach. Dit waren niet de coaches die ik zocht. Met Marloes had ik tijdens het eerste gesprek een klik. Ik was een beetje sceptisch omdat de rest van de gesprekken online zouden zijn. Achteraf bleek dit helemaal niet erg te zijn en juist fijn omdat je in je eigen omgeving zit.
Ik wilde geholpen worden om mijn leven op de rit te krijgen en onze dochter door te laten slapen. Ik kan zeggen: “Dat is gelukt”. Marloes heeft me tools gegeven hoe ik het beste onze dochter kan aanspreken en hoe ik zelf stappen kan maken tot een betere ik.
Ik heb veel geleerd en kreeg opdrachten mee waarvan ik dacht: “gaat dit werken?”. En ja hoor, binnen no-time sliep onze dochter door. Tuurlijk was er nog wel eens iets maar daar wist Marloes gelukkig antwoord op.

Ook ben ik zelf enorm gegroeid en heb duidelijke stappen gemaakt. Ik ben altijd al een people pleaser geweest. Waar dit vandaan kwam wist ik wel maar niet hoe ik hiermee moest stoppen. Hierbij heeft Marloes mij geholpen want “Nee” zeggen is goed. Vooral doen waar ik zelf gelukkig van wordt want doen waar andere gelukkig van worden, is een vermoeide taak.
Na mijn traject voel ik me dan ook als mezelf. Ik heb dit heel lang niet gevoeld. Er hingen veel donkere wolken boven mijn hoofd en die zijn nu opgeklaard. Doen waar je gelukkig van wordt is heel belangrijk.

We weten hoe we onze dochter het beste aan kunnen spreken en hoe we moeten handelen. Ze slaapt al 3 weken door, waardoor wij onze avonden en nachten weer terug hebben. Geen kind meer die ‘s nachts tussen ons in kruipt waardoor onze nachtrust wordt verstoord. Heerlijk is dat.

Bedankt Marloes!