Man, 28 jaar – Ik ben bij Marloes gekomen omdat ik gemerkt heb dat ik oude stukken in mezelf (mijn innerlijk kind) nog niet verwerkt heb en de lege momenten op vul met eten, om de pijn te verzachten. Ik wilde dichterbij mijn eigen kern komen en dit kon ik niet alleen.

Tijdens het samenwerkingstraject, kwam ik de praktijk binnen en Marloes kon aan mijn houding zien waar het probleem lag. Ik was letterlijk een kind in een groot lichaam en totaal uit balans. Tijdens de fysieke behandeling kwam er veel los. Ik kon niet stoppen met hoesten en was ontzettend duizelig. De verbinding met m’n zelf was zoek. Ik was niet goed geaard.

De dagen daarna vond er een transformatie plaats in mijn lichaam. Ik voelde spierpijn en er kwam meer ruimte in mijn hoofd. Het dagboek was voor mij echt een eyeopener. Ik werd bewust van mijn oud/nieuw gedrag en het verleden kwam los. Ik zag het als een ui, elke dag, elke behandeling en elke moment in het dagboek, kwam er een schil los. Totdat we bij de kern kwamen.

Dit gaf zekerheid en zelfvertrouwen en dit kon ik samen met Marloes verder gaan uitbouwen. Staan voor je eigen keuzes, uitgaan van je eigen kracht en geen bevestiging meer nodig hebben. Een heel proces en ik kwam erachter dat een stuk zelfliefde ontbrak. Ik was ontzettend streng voor mezelf en strafte mezelf als ik iets niet goed deed. Hierdoor ging ik meer eten, de omgekeerde wereld.

We hebben samen aan alle knopen gedraaid en ben ik nu een man in een groot lichaam die sterk in zijn schoenen staat, onafhankelijk is in de keuzes die ik maak, er zeker mag zijn en wat ben ik een mooi persoon. Zo ongelofelijk trots!

Het resultaat is fenomenaal! We hebben er samen alles uitgehaald wat erin zat in 4 weken tijd. Ik ben een nieuw persoon geworden. Ik zou Marloes aan iedereen aan willen raden. Door haar effectieve en consequente aanpak kan ze iedereen helpen, als je er maar voor openstaat.
Wees eerlijk naar jezelf en neem die stap. Het gaat je veel opleveren!