Jongen, 26 jaar – Ik ben Daan en 26 jaar oud. Ik kwam bij Marloes omdat ik de laatste zes maanden erg met mezelf worstelde. Ik vergeleek me heel erg met mijn zus waardoor ik mezelf in bochten probeerde te wringen, die voor mezelf niet goed voelde. Hierdoor raakte ik in paniek en stopte ik met het houden van mezelf.

Tijdens de behandelingen had ik altijd meteen contact met Marloes. Ik voelde haar energie volledig door mijn lichaam gaan. De reden dat ik dit voelde was omdat ik mezelf volledig open heb gesteld voor hulp. Zonder dat gaat het namelijk niet lukken. De oefeningen die ik heb gekregen waren super goed te doen en gebruik ik nog dagelijks. De gesprekken en het volledig open en eerlijk zijn, heeft de deuren voor mij geopend naar een hele andere wereld. De wereld waarin ik wel van mezelf ging houden en mensen dit ook aan mij konden zien. Het videobellen was superfijn waardoor je samen toch het gesprek volledig kunt voeren en ik alles kon vertellen wat er was gebeurd in de afgelopen week, zonder dat ik hiervoor de deur uit hoefde. Je kunt dus in je eigen veilige omgeving jezelf openstellen.

De veranderingen voor mij zijn enorm! Ik leer iedere dag nog meer van mezelf te houden. Ik sta een heel stuk positiever en vooral ook sterker in m’n schoenen.

Ik raad iedereen aan, die met zichzelf in de knoop zit, om gewoon eens langs te gaan bij Marloes. De samenwerking was zo ontzettend fijn!

En als laatste wil ik Marloes ontzettend bedanken voor alles. Met behulp van haar oefeningen en behandelingen voel ik mezelf beter dan ik ooit heb gedaan!

Bedankt Marloes!