Vrouw 42 jaar – Vooraf wel getwijfeld. Ik vond het veel geld en twijfelde of het bij mij wel zou werken. Toch bleef het me trekken en ik was nieuwsgierig naar de opbrengst. Waar ik tegenaan liep was: moeite met balans vasthouden, moeite met goed voor mezelf zorgen, geen idee van in mijn kracht staan en vaak onrust en overprikkeld zijn. Ook kwamen vaak gevoelens m.b.t. verleden (onveilige jeugd/psychische problemen ouders) naar boven.
Ik hoopte na ruim een half jaar de verbinding met mijn 15-jarige dochter weer terug te krijgen.
Na een intensief traject met haar bleek ook ik een negatieve energie bij me te dragen. Dit had een negatieve invloed op de verbinding tussen mij en mijn dochter. Zeker sinds zij meer in haar kracht stond. Toen heb ik toch de stap gezet naar een persoonlijk traject.

Ik slikte al 9 jaar ADHD-medicatie en 7 jaar de pil tegen PMS klachten. Daar wilde ik vanaf.
Mijn ervaring met Marloes is heel positief. Ik ben 4 keer bij haar geweest + 2 online afspraken. In 6 weken hield ik dagelijks mijn dagboek bij. Marloes reageerde daar elke dag zonder oordeel op. Ze gaf mij precies wat ik nodig had: veel duidelijkheid, oprecht vertrouwen, reageerde met veel empathie, hield regelmatig een spiegel voor en altijd open en eerlijk. Ik voelde me echt ‘gezien’. Ze zorgde dat we steeds in het ‘nu’ bleven. Dit hielp mij goed. Ik begon weer een natuurlijke en ontspannen verbinding met mijn dochter te ervaren. Ik leerde mijn persoonlijke kracht kennen en kwam weer in balans en ik weet wat ik kan doen om daar ook steeds weer terug te komen.
Ook is het gelukt om mijn ADHD-medicatie tijdens het traject af te bouwen. Marloes heeft me tips gegeven over hoe ik op een natuurlijke manier kan omgaan met mijn PMS klachten, zonder medicatie. Ik heb vertrouwen in de toekomst en ben niet bang dat het mis zal gaan.

Twijfel je nog? Ga de uitdaging aan. Het zal je zoveel opleveren. Het is een intensieve periode, waarin ook echt wel wat van jezelf gevraagd wordt, zoals het dagboek. Maar Marloes helpt je hier goed doorheen. Het is alle investering dubbel en dwars waard. Gewoon doen!