Ouders, dochter 8 en zoon 6 jaar –  Onze dochter van 8 jaar sliep eigenlijk al jaren niet prettig; ze viel zonder ons lastig in slaap, werd ’s-nachts vaak wakker en ze was bang. Ook onze zoon van 6 jaar sliep verre van optimaal en begon het slaapgedrag van onze dochter over te nemen. Toen onze dochter daarnaast ook nog vrij regelmatig woede-uitbarstingen kreeg, die soms wel 1,5 uur aanhielden, was dat voor ons het signaal dat er echt iets moest gebeuren. We kwamen bij Marloes uit en zijn daarna op intake gegaan. Ik, de moeder twijfelde in eerste instantie behoorlijk. Vond ik dit niet te zweverig? Voldeed dit wel aan mijn wensen (eisen) en mijn lijstje? Respectievelijk was het antwoord: ja en nee. Maar de rest van het gezin vond het goed voelen. Dus heb ik mijn ‘ego’ opzijgezet en zijn we ervoor gegaan.
Zoals gezegd had vooral onze dochter slaapproblemen en was ze vaak bang. Ze durfde niet alleen te plassen en ook niet zelf haar bed uit. We moesten bovenaan de trap wachten tot ze allebei sliepen. Ook het boze en verdrietige wat ze liet zien zat zowel haar, als de rest van het gezin in de weg. Iedereen liep ‘op zijn/haar tenen’.

Na de 1e behandeling voelde onze dochter zich al beter. Ook ik ben door Marloes ‘onder handen genomen’. Het was prettig om op de behandeltafel te liggen en om de negatieve energie te voelen afnemen en de positieve energie te voelen toenemen. Het gaf rust. We waren allemaal wel heel erg moe na de behandelingen maar het effect was er al snel. Na de tweede behandeling hebben we niet meer bovenaan de trap hoeven te zitten. We hadden ineens erg lange avonden 🙂. Ook het uitbundige boze en verdrietige is vrijwel weg. (ook die heftigheid zoals die er was toen we begonnen). Vooral onze dochter vond het vanaf het begin af aan heel fijn voelen, ze ging graag naar Marloes. We denken dat dat erg belangrijk is, en om daarnaar te luisteren.

Mocht je twijfelen, ga maar eens kennismaken en ga er dan met een ‘open mind’ naar toe. Niet alles in het leven is tastbaar, maar dat betekent niet dat er niet meer manieren zijn om klachten/vervelende gevoelens zoals angst of boosheid te laten verdwijnen.
Wij zijn heel blij dat we de keuze voor Marloes hebben gemaakt!