Ouders, dochter 7 jaar en zoontje 1,5 jaar – Wij liepen al een lange tijd tegen dingen aan in ons gezin. Allebei onze kinderen zijn erg gevoelig en we wilde daarin wat handvatten. Ons zoontje sliep ook heel slecht. Ook onze dochter zat niet goed in haar vel en wij waren een beetje uitgeblust. Ik was snel geprikkeld en down. Alles voelde zwaar en we waren niet ons zelf. Ook mijn partner had hevige nachtmerries.

Ik heb veel werk van Marloes mogen zien en dit was elke keer zo on point en goed, dat wij een gezinstraject zijn aangegaan.
Het bleek dat wij een negatieve energie bij ons droegen en dit verklaarde onze klachten.
Na een intensief 6 weken traject en met elke dag (ook in het weekend) super fijn contact met Marloes, kan ik echt zeggen dat het ons super goed gedaan heeft!
Onze zoon slaapt weer goed, onze dochter is weer vrolijk en haarzelf en ook wij voelen ons echt een ander mens. Ik sta weer in connectie met mijn ware zelf en ook dit heeft natuurlijk ook weer z’n positieve uitwerking op het gezin. Mijn partner is zoveel meer uitgerust en heeft geen hevige dromen meer gehad.

We zijn Marloes super dankbaar en ik ben echt heel blij dat we deze keuze gemaakt hebben. Geen enkel probleem is te gek of niet haalbaar voor haar, dus twijfel je? Ik zou zeggen ga ervoor! Dit gaat veel moois brengen.
Nogmaals dankjewel Marloes, ga zo door je bent een prachtige ziel !!

Lieve groet van ons X