Meisje, 15 jaar– Al twee jaar lang had ik last van: enorme stress, slaapproblemen, spanningshoofdpijn, weinig zelfvertrouwen, weinig zelfliefde en van dwangmatige gedachtes.

Ik had stress voor alles, maar vooral voor toetsen. Door de dwangmatige gedachtes moest ik presteren. Daardoor had ik ook moeite met slapen want ik overdenk alles. Op school en van de praktijkondersteuner had ik al veel hulp gekregen. Op lange termijn werkte dit echter niet. Daar wilde ik wat aan doen toen ik weer een terugval kreeg. Ik wist nog maar een oplossing en dat was verder hulp zoeken.

Toen ik bij Marloes kwam voor een reading heeft dat mij heel erg geholpen.
Daarna ben ik bij haar een persoonlijk traject gestart. Tijdens een traject kun je alles vanaf de kern uitzoeken. In het begin denk je wel, hoe gaat Marloes dit ooit oplossen?
Maar geloof me, ze kan het echt! Met dit traject leg je samen met Marloes een goede basis om verder te komen. Ook krijg je iedere dag coaching door middel van een dagboek.
Hoe meer je in het dagboek schrijft, hoe beter Marloes je kan helpen!

Nu ben ik veel zelfverzekerder. De dwangmatige gedachtes zijn weg. Ik heb meer innerlijke rust. Ik ben bewuster en ik heb meer zelfvertrouwen!
Het is een investering maar het is een investering in jezelf. Alles begint bij jezelf. Je haalt hier zo veel uit!
Wat Marloes kan is niet normaal.

Van dit traject heb je de rest van je leven plezier!