Mama, 28 jaar – Ik heb de hulp van Marloes ingeroepen, omdat ik als kersverse moeder na een pittige bevalling ver verwijderd was van de roze wolk, mezelf niet verbonden voelde met mijn dochter en daarnaast weinig zelfvertrouwen had en erg negatief over mezelf dacht. Ik was zo onzeker dat elk contact met mijn dochter als een opgave voelde en mij heel veel spanning gaf. Vooral wanneer ze huilde kreeg ik enorm veel spanning en hoopte ik dat ze zo snel mogelijk zou stoppen met huilen. Ik voelde me leeg en verlangde terug naar het leven voor mijn bevalling. Dit gaf mij een enorm schuldgevoel die versterkt werd doordat ik om mij heen kersverse moeders zag die wel op een roze wolk zaten (of in ieder geval zeiden dat ze erop zaten) en dit gaf mij heel veel onzekerheid en het gevoel dat er iets mis was met mij. Gedurende het vier weken traject met Marloes heb ik geleerd om echt naar mezelf te kijken en dichterbij mezelf te komen. Ik heb geleerd om negatieve gedachten waar ik niks mee kan los te laten en deze om te zetten in positieve gedachten. Daarnaast heb ik via opdrachten geleerd om meer bij mijn gevoel en intuïtie te komen, waardoor ik weer bij mijn moedergevoel en instinct kwam en ook de liefde richting mijn dochter kon gaan ervaren. Bovenal heb ik geleerd om meer op mezelf te vertrouwen en beter voor mezelf te leren zorgen, waardoor ik nu op een meer ontspannen manier voor mijn dochter kan zorgen en er met momenten ook echt van kan genieten.

Ik heb onze samenwerking als een grote steun ervaren. Marloes heeft mij waardevolle tools gegeven om mezelf te ontwikkelen en heeft echt geluisterd naar mijn verhaal. Ze gaf me het gevoel dat ik me niet schuldig hoefde te voelen, er mag zijn zoals ik ben en het vertrouwen gegeven dat ik het kan. Marloes geeft gedurende het traject duidelijke en gerichte feedback waar je meteen mee aan de gang kan. Je leert tevens echt naar jezelf en je handelen te kijken en dit positief te veranderen. De werking van de behandelingen die Marloes hierbij gaf voelde ik nagenoeg meteen. Het was heel fijn en praktisch om dit alles via videobellen te doen, zodat ik vanuit thuis geholpen kon worden en hiermee meteen aan de slag kon gaan.

Bedankt Marloes voor deze waardevolle samenwerking. Zonder jou was ik nog steeds ver verwijderd geweest van de roze wolk. Ik hoop dat ik hiermee moeders kan bereiken die tegen hetzelfde aanlopen, want ik merk dat het helaas een taboe is om eerlijk te zijn over het moederschap en de zogenaamde roze wolk. Het is namelijk een grote verandering die heel overweldigend is en echt niet altijd positief is en dan is het heel fijn als je iemand zoals Marloes hebt die dit erkent en je helpt om jezelf weer terug in balans te krijgen.