Mindsetcoaching vanaf 16 jaar

“Op een bewuste manier omgaan met de kracht van je gedachten is een investering in jezelf”

Vroeger was ik druk met wat anderen van me zouden denken. Ik had vaak negatieve gedachten over mezelf die zorgden voor een negatief zelfbeeld. Dat maakte me enorm onzeker. Inmiddels ben ik me bewust dat je niet in het hoofd van iemand kan kijken en dat je gedachten veel invloed hebben op je gevoel. Je kan niet weten wat een ander van je denkt. Invullen wat een ander denkt heeft dan ook helemaal geen zin. Om dat te weten te komen kun je er alleen naar vragen. Je gedachten is een energie die je aanstuurt met je gevoel. Wanneer je gedachten negatief zijn, zal je ook een negatief gevoel ervaren. Als je gedachten positief zijn, zal je ook een positief gevoel ervaren.

De eerste en allerbelangrijkste stap is bewustwording
De eerste stap naar verandering is bewustwording. Je bewust zijn van hoe je het nu doet en te weten dat er andere manieren zijn. De bewustwording van het feit dat je gedachten invloed hebben op je gevoel en hoe het lichaam daarop kan reageren. Heb je het druk in je hoofd? Heb je constant (negatieve) gedachten, onrust en stress, zodat het je dagelijks leven beïnvloed? Merk je dat je geen controle kunt krijgen over je gedachten? Gedachten die ervoor zorgen dat je je niet goed kunt focussen en concentreren? Ik kan je helpen om de oorzaak te achterhalen, waarom je bepaalde gedachten hebt. Als we weten wat de oorzaak is, kunnen we dit gaan aanpakken.

Coaching voor kinderen, jongeren en volwassenen
Ik help kinderen, jongeren en volwassenen met een negatief zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, verlatingsangst, die gepest worden, die hoogsensitief zijn en druk zijn in hun hoofd. Ik help je met het bewustwordingsproces en leer je om de leiding over je eigen gedachten te nemen. Hierbij geef ik tips op maat, oefeningen en simpele gedachtewisselingen die je direct kunt toepassen en gebruiken. Als je deze op een bewuste manier inzet zoals ik ze geef, kan dit heel veel positiviteit opleveren. Zowel persoonlijk, mentaal als lichamelijk.

Intake
Het intakegesprek in combinatie met de eerste behandeling vind plaats in mijn praktijk.
Vervolg consulten geef ik online d.m.v. videobellen. Ik bespreek de problemen, oorzaken en patronen en coach je hoe hier anders mee om te gaan. Lichaamstaal, houding, gezichtsuitdrukking en/of stem laten me zien en horen hoe je je voelt.

Behandeling
De eerste behandeling vind plaats in mijn praktijk waar ik je fysiek behandel. Dat houd in dat ik met mijn handen op verschillende lichaamspunten contact maak. De energie begint dan meteen te stromen, blokkades worden opgeheven en afgevoerd. Hierdoor kom je stap voor stap dichterbij jezelf, de kern. Je krijgt meer ruimte en energie en dat resulteert erin dat je je jezelf fijner, rustiger en vrolijker gaat voelen.

Vervolgbehandelingen worden gegeven middels een foto.
Hoe gaat dit in zijn werk? Met een foto maak ik contact met je. Dat houdt in dat ik mijn handen op de foto leg en innerlijk contact maak. De energie begint dan meteen te stromen, blokkades worden opgeheven en afgevoerd.

Dagboek
Na het intakegesprek ontvang je een online dagboek waarin je situaties en gedachten per dag gaat registreren. Zo krijgen we samen een duidelijk beeld van hoe je gedachten zijn, je gedrag en hoe je omgaat met bepaalde situaties. Na een paar dagen neem ik middels videobellen contact met je op. Dan bespreken we het dagboek. We bespreken dan ook of we samen starten aan een begeleiding – behandelingstraject. Deze zullen plaatsvinden in een kort tijdsbestek. Tussen deze consulten en behandelingen door hebben we middels videobellen contact om te evalueren en waar nodig bij te sturen. Je krijgt tijdens elk consult tips, handvatten en oefeningen waar aan gewerkt kan worden. Dagelijks begeleid en ondersteun ik je via het dagboek. Het grote voordeel is dat ik altijd mee kan kijken met de vorderingen en direct feedback kan geven.

Foto
Graag ontvang ik per mail een recente en duidelijke foto van je waar je volledig op staat (geen foto waarvan een ander persoon van de foto geknipt is).

Consult: “Mindset coaching”
Dit consult is gericht op één persoon. Ik ga met je achterhalen wat de oorzaak is van je gedachten, problemen en patronen. Als we weten wat de oorzaak is, kunnen we dit gaan aanpakken. Ik coach je daarbij en leer je om de leiding over je eigen gedachten te nemen.

Tarieven intake + traject van 4 weken

De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur gerust een mail via het contactformulier.

Mocht je een afspraak willen verplaatsen of annuleren, kan dat tot 24 uur van tevoren.